aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Μετά τον Λίνο, έπονται και άλλες κινήσεις

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην ΑΕΚ άρχισαν νωρίς οι κινήσεις που αφορούν στον σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, οι πρασινοκίτρινοι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον προπονητή Λίνο Γαβριήλ.

Ο Κύπριος τεχνικός, αν και ανέλαβε τα ηνία λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν (μετά τη λύση της συνεργασίας με το Γιώργο Κετσελίδη), κατάφερε να οδηγήσει την ΑΕΚ στην τρίτη κατάκτηση πρωταθλήματος κατά την τελευταία τετραετία, αλλά και στην ανεπανάληπτη πορεία στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έφθασε μέχρι τους «16» στη διοργάνωση του FIBA Europe cup!

Ήταν βέβαια επόμενο ότι μετά από αυτές τις επιτυχίες (που είναι και οι μεγαλύτερες σε όλη την ιστορία της ομάδας), στη Λάρνακα να ήθελαν τη συνέχεια της συνεργασίας με το Λίνο Γαβριήλ.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι στην ΑΕΚ επιθυμούν όπως οι αλλαγές που θα γίνουν, να είναι στον πιο ελάχιστο βαθμό, σε σύγκριση με την ομάδα της προηγούμενης πλέον αγωνιστικής περιόδου. Αυτό άλλωστε είχε ευχηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος των πρασινοκίτρινων, Ανδρέας Λευκαρίτης σε δηλώσεις που είχε κάνει μετά τη λήξη του τρίτου τελικού με το ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά, ο προπονητής θα είναι αυτός που θα έχει το γενικό πρόσταγμα. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες από την πόλη του Ζήνωνα, αναφέρουν ότι εντός του προσεχούς διαστήματος, αναμένονται εξελίξεις που θα αφορούν το έμψυχο υλικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ