Βοηθός ο Ξυστούρης, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός

Η καλαθοσφαιρική ομάδα Απόλλωνα δείχνει πανέτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας κλείσει τον μετεγγραφικό του σχεδιασμό αλλά και με τον νέο assistant coach, που δεν είναι άλλος από τον Στέργιο Ξυστούρη.

Ο Στέργιος o οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας Καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα, αλλά και προπονητής στις Ακαδημίες του Γυναικείου τμήματος του Σωματείου θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Τόνυ Κωνσταντινίδη. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, με ειδικότητα την καλαθόσφαιρα και η αγάπη του για τα τμήματα της Καλαθόσφαιρας είναι δεδομένη.

Η Λεμεσιανή έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, στην οποία θα κοιτάξει ψηλά με στόχο τη διάκριση. Στην ομάδα έχουν έρθει από πλευράς γηγενών καλαθοσφαιριστών οι Ραφαήλ Αναστασίου και Μάριος Γεωργίου που μαζί με τον Στέφανο Ηλιάδη και τον Αρτέμο Τομπάζο, αλλά και τους νεαρούς Μάριο Ιωαννίδη, Λεωνίδου και Χαραλάμπους θα συνθέσουν το Κυπριακό στοιχείο.

Από πλευράς ξένων ήρθαν πέντε Αμερικάνοι καλαθοσφαιριστές, οι Malik Hines, Liam O’ Reilly, Alex Peacock, Zacarry Douglas και Στέρλινγκ Τάμπλιν. Ο νέος προπονητής της Τόνι Κωνσταντινίδης θέλει με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι όλα στην εντέλεια κάτι που έχει γίνει.

Πηγή: Αpollon365.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗApollon365
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ