aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΒίντεο-«ανατριχίλα» για τον Παλάλα και συγκινητικά λόγια! (vid)

Βίντεο-«ανατριχίλα» για τον Παλάλα και συγκινητικά λόγια! (vid)

Κυκλοφόρησε ένα υπέροχο βίντεο που δημιούργησε ο ΣΥΦΑΕΛ για λογαριασμό του επί σειρά πολλών ετών αρχηγού της μπασκετικής ΑΕΛ Γιώργου Παλάλα, ο οποίος τερμάτισε την καλαθοσφαιρική του καριέρα και τιμήθηκε σε φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ στο «Νίκος Σολωμονίδης», εν μέσω μεγάλης αποθέωσης.

«ΑΕΛ γερά να γίνεις πάλι πρώτη, βασίλισσα στον θρόνο σου και σ’ όλη την Ευρώπη. Ντέρμπι καλαθόσφαιρας με 10 εισιτήρια, φιλικά με χιλιάδες. Όχι στην κάρτα οπαδού», αναφέρεται εν συντομία σε ανάρτηση του ΣΥΦΑΕΛ, ενώ οι σύνδεσμος οργανωμένων της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη αναφέρει:

«Σε αποχαιρετίσαμε όπως σου άξιζε με το κεφαλή και την γροθιά ψηλά. Γιατί ΑΕΛ δεν είναι απλά τρία γράμματα αλλά τρόπος ζωής. Όσο για εσάς τους καρεκλοκένταυρους ότι είχαμε να πούμε το είδατε εχθές. Ο σύνδεσμος σήμερα θα ανοίξει η ώρα 21:30 για το καθιερωμένο μας pregame party.

Δίπλα από τα λόγια του μεγάλου Νίκου Σολωμονίδη πρέπει να μπούνε και τα δικά σου:

“Αθλητική Ένωση Λεμεσού. Για μένα ΑΕΛ δεν είναι κανένα τρόπαιο, κανένας παίχτης, κανένας προπονητής, κανένας πρόεδρος. ΑΕΛ για μένα είναι πως ξυπνάς το πρωί του παιχνιδιού, ΑΕΛ είναι το πάρτι πριν το παιχνίδι, ΑΕΛ είναι η βοήθεια που δίνεις στον δίπλα σου, τον άπορο, τον άρρωστο, τον πρόσφυγα, ΑΕΛ είναι αντίσταση, ΑΕΛ είναι η μάχη της ζωής, ΑΕΛ είναι ο πόλεμος κατά του κατεστημένου, κατά του συστήματος , κατά των ανθρώπων που προσπαθούν να μας βάλουν χειροπέδες, ΑΕΛ είναι οι κατατρεγμένοι, ΑΕΛ είναι οι αδικημένοι, ΑΕΛ είναι οι διαφορετικοί. ΑΕΛ είναι η περηφάνια που σηκώνεις τη σημαία στα ουράνια”.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ