aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τριπλό αμερικανικό κτύπημα από την ΕΘΑ

Η ΕΘΑ Έγκωμης ανακοίνωσε την απόκτηση τριών Αμερικανών παικτών για τη σεζόν 2019-20. Του Τζέρεμι Σμιθ, του Φίλιπς Κέρτις και του Ρέτζιναλντ Κίσουνλαλ.

Ο Σμιθ είναι γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1991, στην Νέα Ορλεάνη του Λος Άντζελες, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 (PG/SG). Ο Jeremy, ο οποίος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Nicholls State, κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στα πρωταθλήματα της Αυστραλίας και της Ισλανδίας. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην 1η Κατηγορία της Αγγλίας και στην ομάδα των Newcastle Eagles (14.3 πόντοι μ.ο., 4 ριμπάουντ μ.ο., 3.2 ασίστ μ.ο.)

Ο Κέριτς είναι ηλικίας 23 ετών και γεννήθηκε στο Νόξβιλ των ΗΠΑ. Έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στην θέση του φόργουορντ. Ο Phillips προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Tennessee Tech και την τελευταία του σεζόν είχε κατά μέσο όρο 14.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά αγώνα σε 30.6 λεπτά, έχοντας ευστοχία 43.8% στα δίποντα και 39.2% στα τρίποντα.

Ο Κίσουνλαλ είναι ηλικίας 23 ετών και γεννήθηκε στο Τζάξονβιλ των ΗΠΑ. Έχει ύψος 2.11, βάρος 102kg και αγωνίζεται στην θέση 4 (πάουερ φόργουορντ). Ο Reggie («the elevator», όπως τον αποκαλούν), είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Marian και τελείωσε την περσινή σεζόν με μέσο όρο 15.1 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 2.3 κοψίματα και 1.3 ασίστ ανά αγώνα σε 32.3 λεπτά μέσο όρο. Το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο Summer League του Λας Βέγκας με την ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Η οικογένεια της Ε.Θ.Α. Έγκωμης καλωσορίζει και τους τρεις και τους εύχεται να έχουν επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ