aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΣτην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Σάσαρι η Πετρολίνα ΑΕΚ

Στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Σάσαρι η Πετρολίνα ΑΕΚ

Η Πετρολίνα ΑΕΚ βρίσκεται στην Ιταλία, ενόψει του αγώνα για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης του «16» του FIBA Europe Cup, με αντίπαλο την Ντιναμό Σάσαρι. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (6/2) στις 21:30 ώρα Κύπρου.

Η κυπριακή ομάδα θα κυνηγήσει την δεύτερη της διαδοχική νίκη, μετά και την εκτός έδρας επιτυχία που είχε την προηγούμενη βδομάδα, όπου επικράτησε στην Ολλανδία της Ντόναρ Γκρόνιγκεν, η οποία ήταν η πρώτη νίκη για τους «κιτρινοπράσινους» στην φάση των «16» του θεσμού.

Στην βαθμολογία του ομίλου κ’, οι Ντιναμό Σάσαρι και η Βαρέζε προηγούνται με 9 βαθμούς και έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ στους έξι βαθμούς βρίσκεται η ΑΕΚ και η Ντόναρ Γκρόνιγκεν, με τους Ολλανδούς να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα μεταδίδεται μέσω live streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ