aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΣτην επόμενη φάση του Europe Cup ο Κεραυνός!

Στην επόμενη φάση του Europe Cup ο Κεραυνός!

Όπως είναι γνωστό ο Κεραυνός Στροβόλου είχε επικρατήσει της Basic-Fit Brussels την Τρίτη (7/11) στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο με 90-77 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη στον θεσμό.

Μετά την επιτυχία επί της ομάδας του Βελγίου, οι «ερυθροκίτρινοι» περίμεναν το αποτέλεσμα της δεύτερης αναμέτρησης του Δ’ ομίλου, για να γνωρίζουν εάν εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των αγώνων της Α’ φάσης του FIBA Europe Cup. Το βράδυ της Τετάρτης (8/11) η Egis Kormend επικράτησε στην έδρα της με 90-86 της BC Balkan, με τον Κεραυνό να εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση του στην επόμενη φάση.

Πλέον η προσοχή της ομάδας του Στροβόλου στρέφεται στα τελευταία δύο παιχνίδια του Δ’ ομίλου, ώστε να μπορέσει να κατακτήσει την 1η θέση. Όσον αφορά την Β’ φάση του FIBA Europe Cup, αυτή θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 16 ομάδων, οι οποίες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους. Θα προκριθούν δηλαδή οι πρώτες δύο ομάδες από τους οκτώ ομίλους της Α’ φάσης.

Στην Β’ φάση ο Κεραυνός θα δώσει διπλές αναμετρήσεις με τις τρεις ομάδες που θα βρίσκονται στον όμιλο του. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου μαζί με οκτώ ομάδες που θα προέλθουν από το Basketball Champions League, θα σχηματίσουν την Γ’ φάση του θεσμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ