aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΣάκης Πασάς για γήπεδο Ανόρθωσης: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο»

Σάκης Πασάς για γήπεδο Ανόρθωσης: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο»

Στο σημερινό δελτίο Τύπου της Ανόρθωσης, γίνεται αναφορά στο γήπεδο της ομάδας, την Αίθουσα της Β’ τεχνικής σχολής. Σε αυτό περιλαμβάνεται συνέντευξη του Διευθυντή της «Κυρίας», Σάκη Πασά, ο οποίος αναφέρει πως είναι κάτι πρωτόγνωρο να συντελείται ένα τέτοιο έργο, χωρίς παροχή κρατικής βοήθειας!

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και λοιποί φίλαθλοι,

Στο σημερινό δελτίο Τύπου, θα παρουσιάσουμε το… βασικό μας ορμητήριο! Δηλαδή την αίθουσα όπου εδρεύει η ομάδα μας, πάντα προσωρινά, μέχρι να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στη γη που μας γέννησε και που μας ανήκει, στην Αμμόχωστο!

Είναι λοιπόν γνωστό ότι τα καλαθοσφαιρικά τμήματα της Ανόρθωσης, αγωνίζονται και προπονούνται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού (ενώ προπονήσεις διεξάγονται και στην αίθουσα της Αγίας Φύλας). Μια αίθουσα, η οποία -με μοναδική εξαίρεση, το χρονικό διάστημα της καραντίνας- κυριολεκτικά… σφύζει από ζωή και όταν λέμε ζωή, εννοούμε καλαθοσφαιρική ζωή, στους ρυθμούς που χτυπάει η καρδιά του υπερήφανου
Φοίνικα!

Σάκης Πασάς: “Είναι κάτι πρωτόγνωρο”!

Για τα έργα ανακατασκευής της αίθουσας, το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, μίλησε με τον διευθυντή της Ανόρθωσης Σάκη Πασά, ο οποίος είχε αναλάβει (λόγω επαγγέλματος) την ευθύνη των έργων!

Παρακάτω, μας εξηγεί το ιστορικό:

“Το γήπεδο ανακαινίστηκε μετά από άδεια που εξασφαλίσαμε τόσο από την διεύθυνση του σχολείου όσο και από την διεύθυνση του υπουργείου παιδείας και τον διευθυντή μέσης και τεχνικής εκπαίδευσης. Η ανακαίνιση προγραμματίστηκε μήνες πριν την εκτέλεση για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο σε χρόνο ρεκόρ 40 ημερών από την ημερομηνία παραχώρησης του από το σχολείο κ περιλαμβάνει πλήρη ανακατασκευή πατώματος με παρκέ υψηλών προδιαγραφών FIBA, πλήρη ανακαίνιση αποδυτηρίων, δημιουργίες ιατρείου, γυμναστηρίου, γραφείου διαιτητών και γυμναστών, ηλεκτρονικό πίνακα προδιαγραφών FIBAφιλοξενούμενους.

Πέραν αυτών, το γήπεδο περιλαμβάνει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δεν λειτουργεί στις ώρες του σχολείου μόνο στις προπονήσεις και αγώνες, αποθηκευτικό χώρο φύλαξης υλικού, ανακαίνιση αποχωρητηρίων κοινού και μαθητών και αποχωρητήριου για άτομα με κινητικά προβλήματα κ για τέλος γιγαντοοθόνη προβολής και πλήρη κάλυψη WiFi.

Το έργο στοίχισε περί τις 220.000 ευρώ με αποκλειστική χορηγία του Προέδρου Αντώνη Μικελλίδη και της οικογένειας του. Όλο αυτό το τόσο σπουδαίο δημιούργημα, οφείλεται στην πρωτοβουλία, που πηγάζει μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη του προέδρου της ομάδας μας Αντώνη Μικελλίδη για την Ανόρθωση και την καλαθόσφαιρα! Θέλω λοιπόν να τονίσω, ότι είναι κάτι το πρωτόγνωρο να συντελείται ένα τόσο σπουδαίο έργο, χωρίς παροχή κρατικής βοήθειας ή οποιασδήποτε άλλης βοήθειας, ως δώρο για τον αθλητισμό. Η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του κ. Μικελλίδη”!

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι πριν από το ξεκίνημα των έργων ανακατασκευής, η αίθουσα αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, ειδικά λόγω των βροχοπτώσεων. Ωστόσο η όλη πρωτοβουλία που ανέλαβε ο κ. Μικελλίδης, έχει διαμορφώσει ένα πραγματικό στολίδι, που δεν αφορά μόνο την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και την καλαθόσφαιρα, γενικότερα.

Όπως δε, είδαμε μέσα και από τα όσα λεπτομερώς, μας ανέφερε ο διευθυντής της ομάδας μας, κ. Σάκης Πασάς, πρόκειται για μιαν αίθουσα, η οποία διαθέτει τα πάντα όσον αφορά τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου γηπέδου.

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ