aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΠαλάλας: Στην αναμονή μιας ακόμη (δικής του) χρονιάς!

Παλάλας: Στην αναμονή μιας ακόμη (δικής του) χρονιάς!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο Γιώργος Παλάλας έχει βάλει φαρδιά-πλατιά τη… τζίφρα του στο πάνθεον των κορυφαίων παικτών που ανέδειξε ποτέ η κυπριακή καλαθόσφαιρα. Πλέον, βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και αυτό από ηλικιακής πλευράς, αν και προς το παρόν, δεν έχει ο ίδιος αποφασίσει το πότε θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Όσο πιο αργά όμως, τόσο το καλύτερο για τους δικούς του ανθρώπους, όπως και για τους αυθεντικούς φίλους του αθλήματος.

Ο Γιώργος Παλάλας έχει αρχίσει από την Τετάρτη μιαν ακόμη προετοιμασία με την ομάδα του, την ΑΕΚ, τη στιγμή όμως που το όνομα του το έχει συνδέσει άρρηκτα με την ομάδα που τον ανέδειξε, που δεν είναι άλλη εκτός από την ΑΕΛ! Για το διεθνή πόιντ-γκαρντ, δεν είναι λίγα τα κομπλιμέντα που έχουν διατυπωθεί για την αγωνιστική του αξία. Εμείς, έτσι απλά παραθέτουμε τα κυριότερα αγωνιστικά του στοιχεία.

Την απίστευτη ευελιξία, τη στιγμή που κρατάει την μπάλα, το πώς μπορεί να δώσει μιαν ασίστ… έτοιμο καλάθι από το πουθενά, σε συμπαίκτη του, τις «κλοπές της μπάλας» που μπορεί να κάνει αφήνοντας άναυδο τον αντίπαλο και πολλά άλλα… όπως το «στυλ της αλεπούς με τα μακριά χέρια» που τον χαρακτηρίζει!

Αυτά εν ολίγοις είναι που χαρακτηρίζουν το Γιώργο Παλάλα. Μιλήσαμε με τον ίδιο το διεθνή άσο σχετικά με την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα είναι άκρως απαιτητική για την ομάδα του.

Μας απάντησε ως εξής: «Θα είναι μια χρονιά γεμάτη από προκλήσεις για την ΑΕΚ. Μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλά παιχνίδια και με μεγάλους στόχους. Αυτό που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαι έτοιμος να προσφέρω αυτά που μπορώ κάθε φορά. Κατά πόσο είμαι αισιόδοξος, τόσο για τη δική μου παρουσία, όσο και για την προσπάθεια της ΑΕΚ, ναι, είμαι αισιόδοξος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ