«Παφίτης» ο Χάντι

Ο ΑΠΟΠ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάντι Ελ Χαντζ, ο οποίος θα είναι στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας και δίπλα στον Μάρκο Ασωνιτή, ενώ θα αναλάβει και προπονητής στην εφηβική ομάδα του ΑΠΟΠ.

Αναλυτικά: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Προπονητή Hadi Elhajj, που έρχεται στην Πάφο για να ενταχθεί στο Team της Ανδρικής μας ομάδας μαζί με Ασωνίτη και Πολεμίτη όπου θα αναλάβει Προπονητής και της Εφηβικής ομάδας του ΑΠΟΠ.

Ο Coach Hadi διετέλεσε τα τελευταία χρόνια πρώτος προπονητής στην ομάδα της ΈΘΑ Έγκωμης καθώς και βοηθός Προπονητής σε ΑΠΟΕΛ και ΕΘΑ, όντας και προπονητής παλαιότερα στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας της Έγκωμης.

Αμέσως μετά την πρόσληψη του μας είπε τα εξής. «Με μεγάλη μου χαρά αναλαμβάνω αυτή τηv τεράστια πρόκληση και ευθύνη με στόχο να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου τον Α.Π.Ο.Π να πετύχει τους στόχους που έχει αναθέσει αυτή την χρονιά. Η προσέγγιση του ΑΠΟΠ στο πρόσωπο μου ήταν τελείως επαγγελματική και υπόσχομαι μια τεράστια προσπάθεια από πλευράς μου να αποδίδω καθημερινώς στο μάξιμουμ (100%) μεταφέροντας τις γνώσεις και εμπειρίες που έχω μέχρι στιγμής στην ομάδα του ΑΠΟΠ».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ