Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών σε Κύπρο και εξωτερικό

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του μπασκετικού Απόλλωνα:

«Έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα μας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη να κυνηγήσει τους στόχους που έχουν τεθεί με την έναρξη της νέας καλαθοσφαιρικής σεζόν, 2019-2020. Για πρώτη φορά η ομάδα μας θα ταξιδεύσει στο εξωτερικό για να δώσει φιλικούς αγώνες και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η Κόρμεντ, πρώην ομάδα του προπονητή μας, Τόνι Κωνσταντινίδη.

Στο τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Σεπτεμβρίου και εκτός από την Κόρμεντ και τον Απόλλωνα, θα συμμετάσχουν επίσης το Ρέθυμνο και η Σιγκάλ Πρίστινα. Με την επιστροφή της ομάδας μας στην Κύπρο, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΠ στην Πάφο. Ενώ, το διάστημα 27-29 του ίδιου μήνα, η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση, με την συμμετοχή της ΑΕΚ Λάρνακας και του ΑΠΟΠ Πάφου.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ΕΘΑ στο κλειστό μας γήπεδο, ενώ ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει με αγώνα κόντρα στην Ομόνοια το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και πάλι στο γήπεδο μας».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ