aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μηδένα προ του… ΑΠΟΕΛ μακάριζε

Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι το σαφές φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια να αποδεχτεί τη μοίρα του, αλλά προσπαθεί να την αλλάξει. Θα τα καταφέρει; Σίγουρα θα πεθάνει μαχόμενος!

Ο Γιώργος Βόβορας και οι παίκτες του θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Το κατέστησαν σαφές από τον πρώτο κι όλας τελικό. Ωστόσο, ξέρουν και οι ίδιοι πως δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να κερδίσεις τρεις φορές την πανίσχυρη ΑΕΚ, όταν έχεις χάσει ήδη πέντε φορές και την έχεις λυγίσει μόνο μία.

Ο αντίλογος, βέβαια, θα πει πως η μια φορά που την κέρδισε έφερε τίτλο. Το κύπελλο σίγουρα δεν έχει την ίδια αίγλη με το πρωτάθλημα, όμως πρόκειται για σημαντικό τρόπαιο.

Οι ήττες των γαλαζοκίτρινων δεν είναι καταδικαστικές. Αν πάρουν το δεύτερο ματς στο Λευκόθεο και ισοφαρίσουν, τότε θα γίνει μεγάλη σειρά. Η ΑΕΚ θα πάει στη Λευκωσία να καθαρίσει, όμως θα έχει απίστευτα δύσκολο έργο.

Ποτέ μη λες, ποτέ. Το είδαμε στο γυναικείο, όπου η ΑΕΛ είχε χάσει δύο φορές στην κανονική περίοδο από τον Κεραυνό, αλλά τον νίκησε στον τελικό του κυπέλλου και στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος που έκρινε τον τίτλο.

Δε λέμε πως θα γίνει απαραίτητα και εδώ το ίδιο, όμως σίγουρα δεν υπάρχει τετελεσμένο γεγονός. Θα δούμε ακόμα μεγάλες μάχες και μόνο το μπάσκετ κερδίζει όταν γίνεται αυτό. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν και ακρότητες στις κερκίδες. Είναι κρίμα για τις προσπάθειες των παιδιών, που κάνουν κατάθεση ψυχής πάνω στο παρκέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ