aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μάχες σε «Κίτιον» και Στρόβολο

Με τέσσερις αναμετρήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, θα ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστική και ο α’ γύρος της ΟΠΑΠ Basket League. Στις 19:00, η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο «Κίτιον» τον ΑΠΟΠ, με τους Λαρνακείς να επιθυμούν να πετύχουν την 7η τους φετινή νίκη. Η ΑΕΚ έχει μία ήττα σε επτά αγώνες μέχρι στιγμής και ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα επί του ΑΠΟΠ θα «κλειδώσει» την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ομάδα της Πάφου μετρά μία νίκη σε επτά αγώνες και θα πάει στη Λάρνακα, με στόχο την έκπληξη.

Την ίδια ώρα (19:00) στον Στρόβολο, ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι ερυθροκίτρινοι είναι το φαβορί, αφού αποτελούν τη μοναδική αήττητη ομάδα, με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το συγκρότημα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θέλει να κλείσει τον α’ γύρο αήττητο, με την ΕΝΠ να είναι διατεθειμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ