aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυρίως πιάτο με δύο ματς

Με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League ανδρών. Η αυλαία άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης, με την Ένωση να πετυχαίνει σπουδαία «διπλό» στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» επί της ΕΘΑ (80-71). Από τα σημερινά παιχνίδια (16:00), ξεχωρίζει το σημαντικό ντέρμπι στο Κίτιον ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Απόλλωνα.

Οι δύο ομάδες μετρούν από εννέα νίκες, με τους «κιτρινοπράσινους» να έχουν αγώνα λιγότερο, καθώς έδωσαν 11 αγώνες έναντι 12 των «γαλάζιων». Αμφότερες οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο 2020 κερδίζοντας στην προηγούμενη αγωνιστική ΑΠΟΕΛ και ΕΘΑ αντίστοιχα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming από τη συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ στο www.cbftv.net. Το άλλο ματς θα γίνει στην Πάφο και στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», εκεί όπου ο ΑΠΟΠ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια.

Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη σε 11 αγώνες, ενώ οι πράσινοι, που είχαν ρεπό στην προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν στο 12ο παιχνίδι τους – και πρώτο για το 2020 – να καταγράψουν την τέταρτή τους επιτυχία. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει αύριο με τον αγώνα στη Λεμεσό και το «Νίκος Σολομωνίδης» ανάμεσα στην ΕΚΑ ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ. (18:30). Οι δύο «γαλαζοκίτρινες» ομάδες προέρχονται από ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική, από Κεραυνό και ΑΕΚ αντίστοιχα και θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη νέα χρονιά. Η ΑΕΛ έχει δύο ροζ φύλλα σε 11 αγώνες, ενώ ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τα έξι από τα 12 του ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ