aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΈτοιμη για τον «τελικό» με Τσμόκι Μινσκ η Πετρολίνα ΑΕΚ

Έτοιμη για τον «τελικό» με Τσμόκι Μινσκ η Πετρολίνα ΑΕΚ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα δώσει την Τετάρτη (21/11) η Πετρολίνα ΑΕΚ η οποία θα υποδεχθεί στο «Κίτιον» στις 19:00 την Tsmoki Minsk από την Λευκορωσία, με στόχο την νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην Β’ φάση του FIBA Europe Cup. Η αναμέτρηση γίνεται στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής για την Α’ φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Η ομάδα της Λάρνακας με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτή την στιγμή στον όμιλο της ΑΕΚ υπάρχει τριπλή ισοβαθμία, με την κυπριακή ομάδα, την Tsmoki Minsk και την Balkan BC να ισοβαθμούν στην 1η θέση με 8 βαθμούς, ενώ η Belfius Mons-Hainaut (η οποία στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Balkan BC) είναι στην 4η θέση με 6 βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν την στήριξη των φιλάθλων τους και των φίλων της κυπριακής καλαθόσφαιρας για να μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην συνέχεια του θεσμού.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ. Εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου. Η κάρτα φιλάθλου ισχύει κανονικά για το παιχνίδι. Η έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να γίνει από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Κάρτας Φιλάθλου στα Γραφεία της ΑΕΚ Λάρνακας (Τρίτη, Τετάρτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00), αλλά και στο AEK ARENA μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision και σε live streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ