aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΈκλεισε άλλον έναν ο Απόλλωνας, απομένει ο «ψηλός»

Έκλεισε άλλον έναν ο Απόλλωνας, απομένει ο «ψηλός»

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίαμ Ο’ Ρέιλι! Ο Αμερικάνος άσος έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Πρόκειται για καλαθοσφαιριστή που την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ευρώπη στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με την Κομάρνο.

Πλέον αυτό που απέμεινε είναι η απόκτηση ενός αμερικάνου που θα αγωνίζεται στην θέση του σέντερ ούτως ώστε να πλαισιώσει την ρακέτα της ομάδας του Αντώνη Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά: «Η Εταιρεία Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου Liam O’ Reilly. Είναι παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «1», έχει ύψος 1.88 cm και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Gardner-Webb.

Σε αντίθεση με τους τρεις προηγούμενους Αμερικάνους που απέκτησε η ομάδα μας, ο Liam O’ Reilly έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια με την Κομάρνο, έχοντας μέσο όρο 12.6 πόντους ( 49 % δίποντο, 41 % τρίποντο, 79% βολές) και 3.1 ριμπάουντ, 5 ασσιστ και 1 κλέψιμο.

Πλέον, μετά την απόκτηση του Liam O’ Reilly, απομένει η προσθήκη ακόμη ένας ξένου παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στις θέσεις μέσα στην ρακέτα. Καλωσορίζουμε τον Liam O’ Reilly στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ