aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΈφυγε έπειτα από οκτώ χρόνια ο «Μάτσας», συνεχίζει στον Λίβανο!

Έφυγε έπειτα από οκτώ χρόνια ο «Μάτσας», συνεχίζει στον Λίβανο!

Η επόμενη μπασκετική στέγη του Μιχάλη Ματσεντίδη είναι η λιβανέζικη Σπόρτινγκ Αλ Ριγιάτι (Al Riyadi, Beirut, Lebanon). Ο «Μάτσας» ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι έκλεισε ο κύκλος του στον Κεραυνό και αποχωρεί μετά από οκτώ χρόνια γεμάτα εμπειρίες, χαρές, λύπες και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση: «Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα του Κεραυνού, οκτώ χρόνια γεμάτα εμπειρίες που με έκαναν καλύτερο προπονητή και σίγουρα καλύτερο άνθρωπο.  Ήρθα ως προπονητής και φεύγω ως φίλος. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο Μιχάλης αποδέκτη τη δελεαστική προσφορά από τη λιβανέζικη ομάδα και είπε το «ναι» αποφασίζοντας να κάνει το μεγάλο βήμα εκτός συνόρων. Η διοίκηση του σωματείου δεν έφερε καμία ένσταση στην επιθυμία του κόουτς και πλέον ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Καταληκτικά τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ευχόμαστε στον “φίλο” Μιχάλη καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και τον ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί στον Κεραυνό. Υστερόγραφο: Ο πανηγυρισμός της κατάκτησης του πρωταθλήματος το 2017 ήταν ίσως ο πιο εντυπωσιακός πανηγυρισμός «προπονητή» που έζησε το Κυπριακό Μπάσκετ. Του ευχόμαστε τέτοιους να ζήσει και στο μέλλον. Καλή Επιτυχία Μιχάλη».

Σπόρτινγκ Αλ Ριγιάτι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ