aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δύο ματς, τα… φώτα στο «Apollon Arena»

Με τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League. Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα και άλλα δύο αύριο, ενώ ρεπό έχει η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Η αυλαία θα ανοίξει με το ντέρμπι στο «Apollon Arena» (18:00, Cytavision 6), όπου ο Απόλλων θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό, σε ένα αγώνα με τεράστια σημασία για τα ψηλά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Στροβόλου σε 17 αγώνες μετρά 15 νίκες και με επιτυχία θα ισοβαθμήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, με την ΑΕΚ στους 34 βαθμούς. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού σε 18 παιχνίδια πήραν 13 ροζ φύλλα και βρίσκονται στην τρίτη θέση με 31 βαθμούς.

Λίγο αργότερα (19:00), στο νέο κλειστό στάδιο Παραλιμνίου η Ένωση υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας και επιζητεί επάνοδο στις επιτυχίες. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 4η θέση με 27 βαθμούς έχοντας απολογισμό εννέα νικών σε 18 αγώνες. Από την άλλη, ο ΑΠΟΠ μετρά μία νίκη με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Αύριο, Στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία η ΕΘΑ αντιμετωπίζει την Ομόνοια (19:00), ενώ την ίδια ώρα στο Λευκόθεο θα γίνει το «γαλαζοκίτρινο» ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την ΕΚΑ ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ