aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Στον απόηχο της επιτυχίας, στα πρόθυρα του ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ: Στον απόηχο της επιτυχίας, στα πρόθυρα του ντέρμπι

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Γλυκόπικρη ήταν η γεύση που άφησε το παιχνίδι με το οποίο έκλεισε το κεφάλαιο «Ευρώπη» για τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν η αναμέτρηση που έγινε χθες βράδυ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», απέναντι στη Ρέντγουελ Αυστρίας, στο οποίο οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν στα σημεία (75-79).

Η πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, ήταν επιτυχημένη. Απλά η νίκη (γοήτρου) θα άφηνε στον απόηχό της μια γλυκιά γεύση στο απόλυτο. Ας είναι… Με ένα χαμηλό μπάτζετ, με αντιπάλους πολύ δυνατούς, ο ΑΠΟΕΛ έφθασε ως τη δεύτερη φάση των ομίλων του FIBA Europe cup.

Όμως για τους γαλαζοκίτρινους, δεν υπάρχει χρόνος για… απολογισμό. Διότι η ολοκληρωτική πλέον επάνοδος στην εγχώρια δράση, θα γίνει με το μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο αντίπαλος τους θα είναι ο Κεραυνός.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι της πρώτης φάσης, οι ερυθροκίτρινοι είχαν επικρατήσει με μεγάλη διαφορά… Αυτή τη φορά, όμως, στον ΑΠΟΕΛ θα ψάξουν για «εκδίκηση». Άλλωστε, δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος, εκτός από τη νίκη. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα του Κουστένη βρίσκεται πλέον στο -1 από τη 2η θέση, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ.

Απών από το ντέρμπι με τον Κεραυνό, θα είναι ο τραυματίας Κοιλαράς, ενώ προβλέπεται ότι ετοιμοπόλεμοι θα είναι οι Κούνας, Κασκίρης (που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ