aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑπό τον ΑΠΟΕΛ στον Καναδά και ξανά επιστροφή για χατίρι της ΕΘΑ

Από τον ΑΠΟΕΛ στον Καναδά και ξανά επιστροφή για χατίρι της ΕΘΑ

Ο Νταμόντρε Χάρις επιστρέφει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΘΑ και γίνεται το τέταρτο αμερικάνικο απόκτημα της ομάδας της Έγκωμης. Ο Αμερικανός είχε περάσει από τον ΑΠΟΕΛ την σεζόν 2017-18, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από Τουρκία, Ισραήλ, Καναδά και Πολωνία.

Η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο ΕΘΑ Έγκωμης ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Αμερικάνο καλαθοσφαιριστή Damontre Harris. To νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι ηλικίας 28 ετών και γεννήθηκε στο Φέιτεβιλ της Βόρειας Καρολίνας. Έχει ύψος 2.08, βάρος 100kg και αγωνίζεται στην θέση 5 (σέντερ).

Ο Damontre, ο οποίος είναι απόφοιτος του Florida University, είναι ένας καλαθοσφαιριστής με αρκετές παραστάσεις καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία σε προηγμένα πρωταθλήματα όπως είναι το τουρκικό, το πολωνικό και το ισραηλινό. Την περίοδο 2017-2018 είχε σύντομο πέρασμα από την Κύπρο αγωνιζόμενος με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ προτού αποχωρήσει για λογαριασμό της Windsor Express, ομάδα που αγωνίζεται στην 1η Κατηγορία Καναδά.

Πρόκειται για ένα καλαθοσφαιριστή ιδιαίτερα δυναμικό, με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα ο οποίος με την παρουσία του αναμένεται να προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα στην front line της ομάδας μας.

Η ΕΘΑ Έγκωμης καλωσορίζει τον Damontre Harris στην μεγάλη της οικογένεια και του εύχεται μόνο επιτυχίες και τίτλους με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο στήθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ