aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ για τη μείωση των ξένων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο ΑΠΟΕΛ συγχαίρει το δ.σ. της ΚΟΚ για την απόφαση για περαιτέρω μείωση των ξένων σε τρεις κι ευχαριστεί τις ομάδες που στήριξαν την εν λόγω πρόταση, τονίζοντας πως η θέση των γαλαζοκιτρίνων είναι ξεκάθαρη κι έχει στόχο την αναγέννηση της κυπριακής καλαθόσφαιρας (δείτε ΕΔΩ όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ΚΟΚ).

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ για την περαιτέρω μείωση των ξένων καλαθοσφαιριστών, από 4 σε 3 εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21, και ταυτόχρονα εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλες τις ομάδες που στήριξαν την πρόταση του. Η θέση του Σωματείου μας παραμένει ξεκάθαρη και σκοπό έχει την αναγέννηση της κυπριακής καλαθόσφαιρας και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Η στήριξη του Κύπριου καλαθοσφαιριστή θα έχει πολλαπλά οφέλη και άπαντες θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και επιμονή μέχρι να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ