aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΕΚ: Συμφωνία με Χάρις, ολοκληρώθηκε το «παζλ» των ξένων

ΑΕΚ: Συμφωνία με Χάρις, ολοκληρώθηκε το «παζλ» των ξένων

Ολοκληρώθηκε το «παζλ» των ξένων για την Πετρολίνα ΑΕΚ, αφού συμφώνησε με τον Ντάρνελ Χάρις.

Ο Αμερικάνος αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ, έχει ύψος 2.03 και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Ελλάδα, αρχικά με την φανέλα του Πανιωνίου, (2018-2019, 23 παιχνίδια με 10.1 πόντους, 4.6 ριμπάουντ) και στη συνέχεια με της Λάρισας (2019-2020, 18 παιχνίδια με 7.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ). Ενδιάμεσα πήγε (για λίγο) στον Λίβανο και την Αλ Χεκμέχ της Βηρυτού.

Έτσι με τον Χάρις, η ΑΕΚ κλείνει την τριάδα των ξένων της, αφού είχα προηγηθεί η ανανέωση του Ογκμπέιντε και η ανακοίνωση του Σνάιντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Darnell Harris. Ο Harris είναι 28 χρόνων (02/02/1992) έχει ύψος 2.03, αγωνίζεται ως power forward και στις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα αρχικά στον Πανιώνιο και ακολούθως στην Λάρισα. Ξεκίνησε την καριέρα του από το κολλεγιακό πρωτάθλημα με το Middle Tennessee (2014–2016). Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Βέλγιο σε Spirou Charleroi και Liege Basket και στην Κίνα με Beijing Eastern Bucks. Όλη η οικογένεια της Πετρολίνα ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ