aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ-Κεραυνός: Δύο ομάδες, ένας τίτλος

Η ΑΕΚ και ο Κεραυνός είναι οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στον φετινό τελικό για το του κυπέλλου μπάσκετ, μετά τις νίκες που πέτυχαν στην ημιτελική φάση του Final Four απέναντι στους ΑΠΟΕΛ και Ένωση Νέων Παραλιμνίου αντίστοιχα.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 στο «Κίτιον» στη Λάρνακα, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision 3. O Κεραυνός κατέκτησε τελευταία φορά τον τίτλο το 2012, όταν είχε επικρατήσει στον τελικό της ΕΝΑΔ με 67-62, ενώ μετράει συνολικά εννέα κατακτήσεις.

Από την άλλη η ΑΕΚ δεν έχει κατακτήσει ακόμα τον συγκεκριμένο τίτλο στην ιστορία της, ενώ θυμίζουμε πως και πέρσι συμμετείχε στον τελικό, με τον ΑΠΟΕΛ όμως να φεύγει με την νίκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πέντε κατακτήσεις του Κυπέλλου είχε ωστόσο ο Πεζοπορικός, πριν την ενοποίηση με την ΕΠΑ για την δημιουργία της ΑΕΚ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη από τα σωματεία των ομάδων,  ενώ θα ανοίξουν ταμεία και στο γήπεδο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ ενώ τα παιδικά (κάτω των 12 ετών) θα πωλούνται στο 1 ευρώ.

Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν μαζί τους στο γήπεδο την πολιτική τους ταυτότητα, την οποία θα πρέπει να υποδείξουν κατά την είσοδο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ