aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΒεζένκοφ: «Όμορφο που επιστρέφω στην Κύπρο – Ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού»

Βεζένκοφ: «Όμορφο που επιστρέφω στην Κύπρο – Ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού»

Τη σπουδαιότητα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου υπογράμμισε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βουλγαροκύπριος καλαθοσφαιριστής που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο ΣΠΟΡ FM και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα επιστρέψει στην Κύπρο για να αγωνιστεί.

«Είναι πάρα πολύ όμορφο πρώτα για μένα που επιστρέφω στην Κύπρο και δεύτερο για τον Ολυμπιακό που έχει φιλάθλους στο νησί και θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο να παρακολουθήσει το τουρνουά και να χαρεί ένα τριήμερο απολαμβάνοντας την ομάδα μας, αλλά και άλλες μεγάλες ομάδες όπως η Ζενίτ και το Λαύριο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς και ακολούθως σχολίασε την απουσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία αν και ήταν καλεσμένη στο τουρνουά δεν θα συμμετάσχει εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Είναι στενάχωρο αυτό. Πρόκειται για απρόοπτα που τείνουν να γίνουν κανονικότητα εύχομαι περαστικά στη Μακάμπι και σε όσους έχουν νοσήσει», απάντησε.

Για τον Ολυμπιακό και το όφελος της συμμετοχής του: «Να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, όλες οι ομάδες είναι σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας. Θα είμαστε πλήρεις και θα τεστάρουμε πόσο έτοιμοι είμαστε και σε ποια κατάσταση είμαστε.

Θα είναι πάρα πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σε ένα τουρνουά που καθιερώνεται και συμμετέχουν μεγάλες ομάδες. Κάτι πολύ όμορφο που αν καθιερωθεί θα γίνει πιο δημοφιλές το άθλημα και θα έχει πολύς κόσμος την ευκαιρία να βλέπει από το γήπεδο πλούσιο μπασκετικό θέαμα. Είναι πολύ όμορφο και για την Κύπρο και για το ίδιο το άθλημα. Περιμένουμε τους φίλους του Ολυμπιακού και της καλαθόσφαιρας να έρθουν. Μας έχουν λείψει πάρα πολύ, οπότε ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο όσο το επιτρέπει το πρωτόκολλο. Ο Αθλητισμός ενώνει και είναι κάτι πολύ όμορφο, ελπίζω να γίνει μία μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και να το απολαύσουμε όλοι».

Για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση: «Όταν έρχεται πρώτη μέρα στο ΣΕΦ και δεν βλέπεις τον Βασίλη, είναι λίγο περίεργο και ασυνήθιστο αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε με αυτά τα δεδομένα. Είναι φίλος, έχει πετύχει πολλά και του εύχομαι τα καλύτερα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτούς που είναι στην ομάδα, στο να βελτιωνόμαστε. Να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να κερδίσει η ομάδα σε μια σεζόν με περισσότερα παιχνίδια και πιο ανταγωνιστική».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ