aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΤέταρτη αναμέτρηση για ΑΕΚ και Κεραυνό στους τελικούς

Τέταρτη αναμέτρηση για ΑΕΚ και Κεραυνό στους τελικούς

Συνεχίζεται η συναρπαστική μάχη ανάμεσα στη Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Κεραυνό στα τελικά της ΟΠΑΠ Basket League, με τον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα να πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης (17/05) στις 19:30 στο «Κίτιον». O αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ζωντανά και αποκλειστικά από τη Cytavision.

Η ομάδα της Λάρνακας, η οποία προηγείται με 2-1 στις νίκες, επιζητεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να τελειώσει τη δουλειά, πανηγυρίζοντας τον τίτλο μέσα στο σπίτι της. Οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν κερδίσει τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Έκαναν το break στον Στρόβολο επικρατώντας με 84-83, ενώ στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολούθησε νίκησαν με 85-55.

Οι «ερυθροκίτρινοι» πέτυχαν να μειώσουν κερδίζοντας στον τρίτο αγώνα της σειράς και δεύτερο στην έδρα τους με 96-87 και έτσι παρέμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Έτσι, στη νέα αναμέτρηση απέναντι στους Λαρνακείς θέλουν το διπλό για να μεταφέρουν ξανά τη σειρά στην έδρα τους, όπου θα κλείσει οριστικά η υπόθεση τίτλος.

Σε περίπτωση που κερδίσει τον αγώνα ο Κεραυνός και η σειρά οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι, τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί στο «Κώστας Παπαέλληνας» την Κυριακή 21 Μαΐου, στις 19:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ