aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ: Πράξη τέταρτη, πιθανώς «φαρμακερή»

ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ: Πράξη τέταρτη, πιθανώς «φαρμακερή»

Διεξάγεται σήμερα, στις 19:30 στο στάδιο «Kώστας Παπαέλληνας» ο τέταρτος τελικός της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ, ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα της Λάρνακας να έχει το προβάδισμα 2-1 στη σειρά των αγώνων.

Η Πετρολίνα ΑΕΚ θέλει να κάνει το μπρέικ και να πάρει την τρίτη της νίκη και συνάμα τον τίτλο του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Από την άλλη ο Κεραυνός θέλει να πάρει το εντός έδρας ροζ φύλλο, ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι και να διεκδικήσει το τρόπαιο στον εκτός έδρας αγώνα.

Μέχρι στιγμής, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, νικήτρια ήταν η ομάδα που αγωνιζόταν στην έδρα της. Οι «κιτρινοπράσινοι» κέρδισαν τους δύο αγώνες στο «Κίτιον» με 71-63 και 77-55 αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 83-55 στον Στρόβολο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ