aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ: Ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής

ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ: Ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής

Στην 20η αγωνιστική μπαίνει από σήμερα η ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ με τη διεξαγωγή ενός αγώνα. Άλλα τρία παιχνίδια θα γίνουν την Παρασκευή, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με έναν αγώνα την Κυριακή. Ρεπό έχει η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής, λοιπόν, σήμερα από την Παλλουριώτισσα, με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου να υποδέχεται την Ανόρθωση (19:00). Οι γηπεδούχοι επιζητούν επάνοδο στις επιτυχίες, ενώ συνέχεια θέλουν να δώσουν οι φιλοξενούμενοι.

Σε 16 αγώνες η ομάδα του Καϊμακλίου μετρά πέντε νίκες και 11 ήττες, με το συγκρότημα της Αμμοχώστου να έχει επτά νίκες και εννέα ήττες. Αύριο θα γίνουν οι αγώνες ΑΠΟΕΛ-ΕΑΣ Ομόνοια (17:00), Ε.Ν. Παραλιμνίου-Payabl. EKA ΑΕΛ (18:00) και Dynatron Απόλλων-Κεραυνός (19:00) και την Κυριακή ΕΘΑ-ΑΠΟΠ (15:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ