Από σήμερα μέχρι την Τετάρτη θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, της προτελευταίας για το 2024. Το πρώτο τζάμπολ στην αγωνιστική θα γίνει σήμερα στην αίθουσα του Απόλλωνα στη Λεμεσό, όπου οι γαλάζιοι θα υποδεχθούν τον Κεραυνό (19:00). Σε εφτά αγώνες οι γηπεδούχοι μετρούν δυο νίκες και πέντε ήττες, ενώ από την άλλη οι ερυθροκίτρινοι έχουν απολογισμό έξι νίκες και μία ήττα.
Αύριο, στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού η Ανόρθωση, θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά από δυο διαδοχικά χαμένα παιχνίδια, απέναντι στον ουραγό Αχιλλέα Καϊμακλίου. Μια ώρα αργότερα, στις 20:00, στο στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος» – Ελευθερία η ΕΘΑ που θέλει νικηφόρο αποτέλεσμα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ που ψάχνει το δεύτερο σερί ροζ φύλλο.
Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει στην αίθουσα Παραλιμνίου, την Τετάρτη με την Ε.Ν. Παραλινίου να φιλοξενεί την Πετρολίνα ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους. Οι Λαρνακείς είναι αήττητοι μετά από επτά παιχνίδια και οι βυσσινί έχουν νικηφόρο σερί διάρκειας τεσσάρων αγώνων.














