aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Mπάσκετ: Πράξη δεύτερη στον Στρόβολο

Διεξάγονται σήμερα και τη Δευτέρα οι δεύτεροι αγώνες των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ, με τον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ να προηγούνται με 1-0 στις νίκες επί των ΑΠΟΕΛ και Giovani ΕΝΠ, αντίστοιχα.

Σήμερα, στις 17:00 (CBF TV), ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει στο «Κώστας Παπαέλληνας» τον ΑΠΟΕΛ. Στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα του Στροβόλου έκανε το μπρέικ στο Λευκόθεο, κερδίζοντας με 66-63 και θέλει το ροζ φύλλο για να κάνει το 2-0. Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν το διπλό, ώστε να αποκτήσουν ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.

Στο άλλο ζευγάρι, ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στη Giovani ΕΝΠ και την Πετρολίνα ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 20:00, στην «Αίθουσα Παραλιμνίου» (Cytavision). Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 87-72 και θέλει την εκτός έδρας επιτυχία για να κάνει το 2-0, ενώ οι βυσσινί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να ισοφαρίσουν τη σειρά των παιχνιδιών.

Ο αγώνας μεταξύ Κεραυνού και ΑΠΟΕΛ θα μεταδοθεί από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net, ενώ η αναμέτρηση μεταξύ Giovani ΕΝΠ και Πετρολίνας ΑΕΚ θα προβληθεί από την Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ