aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουMπάσκετ: Ο Κεραυνός δοκιμάζεται από τον ΑΠΟΠ στην Πάφο

Mπάσκετ: Ο Κεραυνός δοκιμάζεται από τον ΑΠΟΠ στην Πάφο

Επιστροφή στη δράση στην ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ, μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών, με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής. Η αυλαία ανοίγει απόψε με μία αναμέτρηση. Στην Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» αναμετρώνται AΠΟΠ και Κεραυνός (19:00).

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει ο ΑΠΟΠ που προέρχεται από νίκη επί της Ομόνοιας πριν από τη διακοπή, επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα επιζητεί ο Κεραυνός μετά την ήττα από την Πετρολίνα ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική. Σε τέσσερις αγώνες η ομάδα του Στροβόλου μετράει τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ το συγκρότημα της Πάφου έχει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες.

Το Σάββατο, θα γίνουν οι αγώνες Ανόρθωση – ΕΑΣ Ομόνοια (16:00) και Παραλίμνι – Αχιλλέας Καϊμακλίου (18:00). Την Κυριακή, οι αναμετρήσεις Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (17:00) και Payabl. EKA ΑΕΛ-Dynatron Απόλλων (18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ