aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΗ ΟΠΑΠ Basket League επιστρέφει με 12 ομάδες - Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Η ΟΠΑΠ Basket League επιστρέφει με 12 ομάδες – Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Η ΟΠΑΠ Basket League επιστρέφει! Το επόμενο πενθήμερο θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της νέας σεζόν 2021-22, που φέτος θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 12 ομάδων! Η δράση θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.

Υπενθυμίζουμε ότι θα βρίσκονται στη διοργάνωση, όπως και πέρσι, τα σωματεία: AEK Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, ΑΠΟΠ Πάφου, ΕΘΑ Έγκωμης, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Κεραυνός Στροβόλου και Ομόνοια Λευκωσίας.

Από εκεί και πέρα, θα συμμετέχει επίσης η Ανόρθωση Αμμοχώστου που ήταν η πρωταθλήτρια Β1 κατηγορίας την περσινή σεζόν, καθώς και οι Αχιλλέας Καϊμακλίου και ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου, που, όπως και η ΑΕΛ, εξασφάλισαν κάρτα ελευθέρας συμμετοχής (wild card) μετά από σχετική αίτηση στην αρμόδια Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης.

Το πρώτο τζάμπολ

H έναρξη της σεζόν θα σημάνει την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, στις 19:30, στo Κλειστό του Αγίου Δομετίου, όπου η Ομόνοια υποδέχεται την πρωτάρα στην ΟΠΑΠ Basket League, Ανόρθωση.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 17:30 στον Άγιο Δομέτιο η ΕΝΑΔ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα, ενώ την Κυριακή (02/10, 19:30) στην Αίθουσα Δήμου Παραλιμνίου θα γίνει ο αγώνας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Άλλα δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα. Στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα αναμετρηθούν η ΕΘΑ με τον ΑΠΟΠ και στην Αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ. Αμφότεροι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19:30, με το ντέρμπι των «γαλαζοκιτρίνων» να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την Cytavision.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, στις 19:30, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ στην Αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ