aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπασκετικό Σαββατοκύριακο με πέντε ματς

Πέντε αγώνες της 21ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο. Δύο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο και τρία την Κυριακή. Από νικηφόρα αποτελέσματα προέρχονται Ανόρθωση και ΕΘΑ και θέλουν να δώσουν συνέχεια, στον αγώνα που ανοίγει σήμερα την αυλαία της αγωνιστικής (16:00, Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού).

Οι δυο ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, με την ομάδα της Έγκωμης σε 18 παιχνίδια να έχει οκτώ νίκες και δέκα ήττες και το συγκρότημα της Αμμοχώστου να έχει, σε 17 αγώνες, οκτώ νίκες και εννέα ήττες. Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξουν στον Άγιο Δομέτιο (18:00) η γηπεδούχος ΕΑΣ Ομόνοια και ο Αχιλλέας Καϊμακλίου, ομάδες που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τελευταίοι είναι οι πράσινοι με απολογισμό δύο νίκες και 16 ήττες, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάνε στον αγώνα μετρώντας, σε 17 ματς, πέντε νίκες και 12 ήττες. Αύριο θα γίνουν οι αγώνες ΑΠΟΠ – Ε.Ν. Παραλιμνίου, Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ και Payabl. EKA ΑΕΛ BC-Πετρολίνα ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ