aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ: Τρία ματς στο σημερινό μενού

Τρεις αγώνες θα πραγματοποιηθούν σήμερα και άλλοι τρεις αύριο για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΟΠΑΠ Basket League. Στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης θα συνεχίσουν οι ομάδες που βρίσκονται στις οκτώ πρώτες θέσεις.

Στη Λεμεσό ο Απόλλων θα υποδεχθεί (19:00) την τελευταία στη βαθμολογία Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, που θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στη σεζόν. Οι «γαλάζιοι» έχουν απολογισμό δέκα νίκες και έντεκα ήττες, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αγίου Δομετίου έχει μία νίκη στα 21 προηγούμενα παιχνίδια.

ΑΠΟΠ και ΕΘΑ, που συγκρούονται στην Πάφο (19:00), ισοβαθμούν στους 27 βαθμούς. Αμφότερες μετράνε έξι νίκες και 15 ήττες. Η ομάδα της Έγκωμης προέρχεται από νίκη και θα κυνηγήσει το δεύτερο σερί ροζ φύλλο. Το συγκρότημα της Πάφου θέλει επάνοδο στις επιτυχίες.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσει στην έδρα του ο Αχιλλέας Καϊμακλίου απέναντι στην Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου (19:00) που θα επιζητήσει το τέταρτο σερί ροζ φύλλο. Οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ νίκες και 13 ήττες. Οι «βυσσινί» πέτυχαν 13 νίκες και δέχθηκαν οκτώ ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ