aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ: Οι γηπεδούχοι τον πρώτο λόγο

Συνέχεια σήμερα με τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ. Την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν δύο νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους. Τα πρώτα παιχνίδια διεξάγονται στις έδρες των ομάδων που κατείχαν την ψηλότερη θέση στο τέλος της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Μετά το χθεσινοβραδινό λεμεσιανό ντέρμπι, δίνεται σήμερα συνέχεια με άλλες τρεις αναμετρήσεις. Πρώτη χρονικά αυτή στον Στρόβολο ανάμεσα στον Κεραυνό και τον ΑΠΟΠ (16:00). Οι ερυθροκίτρινοι σε 20 αγώνες στη β’ φάση του πρωταθλήματος κέρδισαν 19 ροζ φύλλα και την πρωτιά. Από την άλλη, η ομάδα της Πάφου μάζεψε 26 βαθμούς, με απολογισμό έξι νίκες και 14 ήττες, και ήταν όγδοη.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας στο «Κίτιον» μεταξύ της Πετρολίνα ΑΕΚ και της ΕΘΑ (18:00). Το συγκρότημα της Λάρνακας με 36 βαθμούς ήταν τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Κεραυνό, μετρώντας 16 νίκες και τέσσερις ήττες. Στους 28 βαθμούς είχε φθάσει η ομάδα της Έγκωμης μετρώντας οκτώ νίκες και 12 ήττες.

Τελευταίος αγώνας αυτός στο Λευκόθεο, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Ανόρθωση (19:00). Στην πρώτη φάση οι γαλαζοκίτρινοι είχαν τερματίσει στην 3η θέση με 35 βαθμούς με απολογισμό 15 νίκες και πέντε ήττες, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν έκτη με 30 βαθμούς μετρώντας 10 νίκες και ισάριθμες ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ