aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ: Ντέρμπι στο Λευκόθεο

Δύο αγώνες της 16ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League θα διεξαχθούν σήμερα κι ένας αύριο. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο Λευκόθεο (18:00), ανάμεσα σε δύο ομάδες των πάνω διαζωμάτων, τον ΑΠΟΕΛ και την Πετρολίνα ΑΕΚ, ομάδες που προέρχονται από επιτυχίες. Οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν τους 11 από τους 13 αγώνες που έδωσαν, ενώ οι κιτρινοπράσινοι σε 14 αναμετρήσεις πήραν δέκα νίκες και ηττήθηκαν τέσσερις φορές.

Aχιλλέας Καϊμακλίου και Ε.Ν. Παραλιμνίου (16:00, Λύκειο Παλλουριώτισσας), μετά την αναμέτρησή τους στο κύπελλο και την πρόκριση για τους βυσσινί στα προημιτελικά, αναμετρώνται και στο πρωτάθλημα όπου αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τις ήττες τους στην προηγούμενη αγωνιστική. Σε 13 αγώνες οι γηπεδούχοι πήραν τέσσερις νίκες και δέχθηκαν εννέα ήττες, ενώ το συγκρότημα του Παραλιμνίου είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας με δύο νίκες και 11 ήττες.

Το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Άγιο Δομέτιο με την ΕΑΣ Ομόνοια να φιλοξενεί την Ανόρθωση, με τους πράσινους να θέλουν δεύτερο ροζ φύλλο, και τους κυανόλευκους επιστροφή στις νίκες. Οι γηπεδούχοι σε 14 αγώνες μετρούν δύο νίκες και 12 ήττες, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει -σε 13 παιχνίδια- πέντε νίκες και οκτώ ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ