aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ: Ντέρμπι αήττητων στην 7η στροφή

Με ντέρμπι των δύο ομάδων που κρατούν το αήττητό τους αρχίζει την Παρασκευή η 7η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Άλλοι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και ακόμη δύο την Κυριακή. Ρεπό έχει η ΕΑΣ Ομόνοια.

ΑΠΟΕΛ-Payabl. EKA ΑΕΛ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου – 19:00 / Λευκόθεο

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει με το ντέρμπι των αήττητων ομάδων, το ντέρμπι ανάμεσα στις «γαλαζοκίτρινες» ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο Λευκόθεο την Payabl. EKA ΑΕΛ και αμφότερες θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους. Η ομάδα της Λευκωσίας μετρά πέντε νίκες σε πέντε αγώνες, ενώ το συγκρότημα της Λεμεσού έχει το απόλυτο σε τέσσερα παιχνίδια.

ΕΘΑ-Ε.Ν. Παραλιμνίου

Σάββατο 26 Νοεμβρίου – 16:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η ΕΘΑ, επιστροφή στις νίκες επιζητεί η Ε.Ν. Παραλιμνίου. Η ομάδα της Έγκωμης, που είχε ρεπό στην προηγούμενη αγωνιστική, μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες σε πέντε αγώνες, ενώ οι «βυσσινί» σε έξι αναμετρήσεις πήραν ένα ροζ φύλλο και δέχθηκαν πέντε ήττες.

Κεραυνός-Ανόρθωση

Σάββατο 26 Νοεμβρίου – 19:30 / «Κώστας Παπαέλληνας»

Δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο ψάχνουν Κεραυνός και Ανόρθωση που τίθενται αντιμέτωποι στο «Κώστας Παπαέλληνας». Οι «ερυθροκίτρινοι» έδωσαν πέντε παιχνίδια και έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ήττα. Από την άλλη, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει δύο νίκες και τρεις ήττες.

Αχιλλέας Καϊμακλίου-Πετρολίνα ΑΕΚ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου – 16:00 / Λύκειο Παλλουριώτισσας

Ο Αχιλλέας Καϊμακλίου που προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα φιλοξενεί την Πετρολίνα ΑΕΚ, που δέχθηκε ήττα την προηγούμενη αγωνιστική. Για το συγκρότημα του Καϊμακλίου ήταν η πρώτη νίκη σε πέντε αγώνες, με τους «κιτρινοπράσινους» σε έξι αγώνες να μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Dynatron Aπόλλων-ΑΠΟΠ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου – 18:00 / Απόλλων Αρένα

Ο Dynatron Απόλλων παίζει στην έδρα του με τον ΑΠΟΠ, στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες ευελπιστούν σε επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι «γαλάζιοι» σε έξι αγώνες πήραν τρία ροζ φύλλα και ηττήθηκαν ισάριθμες φορές. Από την άλλη, η ομάδα της Πάφου σε πέντε αγώνες έχει δύο νίκες και τρεις ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ