aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΜπάσκετ Λιγκ: Κεραυνός και ΑΠΟΠ ανοίγουν την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής

Μπάσκετ Λιγκ: Κεραυνός και ΑΠΟΠ ανοίγουν την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής

Οι αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ θα πραγματοποιηθούν το επόμενο τετραήμερο. Η αρχή θα γίνει απόψε με ένα παιχνίδι, θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια το Σάββατο και άλλα δύο την Κυριακή, ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Κεραυνός και ΑΠΟΠ, που ανοίγουν απόψε την αυλαία της αγωνιστικής στο «Κώστας Παπαέλληνας» (19:30), προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι από τότε μετρούν τρία σερί ροζ φύλλα, ενώ η ομάδα της Πάφου έχει απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες.

Αύριο θα γίνει ο αγώνας Πετρολίνα ΑΕΚ – Ανόρθωση (19:30) και Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ – Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου (19:30). Την Κυριακή ΕΑΣ Ομόνοια – Αχιλλέας Καϊμακλίου (17:30), ΑΕΛ – ΕΘΑ (19:30) και τη Δευτέρα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ (19:30, Cytavision).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ