aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΜπάσκετ: Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής με δύο αγώνες

Μπάσκετ: Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής με δύο αγώνες

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ με τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Ρεπό έχει ο Αχιλλέας Καϊμακλίου. Το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει ανάμεσα στην ΕΘΑ και τον ΑΠΟΕΛ (17:30) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Η ομάδα της Έγκωμης σε τρεις αγώνες πήρε δύο νίκες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν το απόλυτο σε δύο παιχνίδια.

Διακαώς θέλουν το ροζ φύλλο ΑΠΟΠ και Ανόρθωση που τίθενται αντιμέτωποι στην Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» (19:00). Η παφιακή ομάδα αγνοεί τη νίκη καθώς ηττήθηκε στους δύο αγώνες που έδωσε μέχρις στιγμής, ενώ από δύο σερί ήττες προέρχεται το συγκρότημα της Αμμοχώστου που πήρε νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Αύριο θα γίνει η αναμέτρηση Παραλίμνι – Dynatron Aπόλλων στην «Αίθουσα Παραλιμνίου» (16:00) και την Κυριακή θα ακολουθήσουν άλλες δύο αναμετρήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική. ΑΕΛ – ΕΑΣ Ομόνοια (19:00, «Νίκος Σολωμονίδης»), Πετρολίνα ΑΕΚ-Κεραυνός (19:45, «Κίτιον»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ