aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπαίνει στην ευρωπαϊκή «μάχη» η Πετρολίνα ΑΕΚ

Στη μάχη του Basketball Champions League ρίχνεται τη Δευτέρα (13/09, 17:30) η Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Split, για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η κροατική ομάδα αποτελεί το πρώτο εμπόδιο για είσοδο στους ομίλους. Εφόσον προκριθεί το συγκρότημα της Λάρνακας, στην επόμενη φάση θα βρεθεί απέναντι στην ελβετική Fribourg Olympic.

Σε περίπτωση που αποκλείσουν και τους Ελβετούς, τότε οι «κιτρινοπράσινοι» στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League θα κυνηγήσει την είσοδό της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αν η ΑΕΚ φθάσει μέχρι εκεί, αντίπαλός της θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Salon Vilpas (Φινλανδία)-Cluz Napoca (Ρουμανία) ή Περιστέρι (Ελλάδα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αγώνες, μέχρι να βγει ο νικητής που θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Basketball Champions League, θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι και το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ