aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπαίνει στην 21η αγωνιστική η ΟΠΑΠ Basket League

Το Σαββατοκύριακο, 4-5 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν οι πέντε αγώνες της 21ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Δύο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο και τρία την Κυριακή. Ρεπό θα έχει ο Dynatron Aπόλλων.

Ανόρθωση-ΕΘΑ

Σάββατο 4 Μαρτίου – 16:00 / Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού

Από νικηφόρα αποτελέσματα προέρχονται Ανόρθωση και ΕΘΑ και θέλουν να δώσουν συνέχεια, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, με την ομάδα της Έγκωμης σε 18 παιχνίδια να έχει οκτώ νίκες και δέκα ήττες και το συγκρότημα της Αμμοχώστου να έχει, σε 17 αγώνες, οκτώ νίκες και εννέα ήττες.

ΕΑΣ Ομόνοια-Αχιλλέας Καϊμακλίου

Σάββατο 4 Μαρτίου – 18:00 / Κλειστό Αγίου Δομετίου

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξουν στον Άγιο Δομέτιο η γηπεδούχος ΕΑΣ Ομόνοια και ο Αχιλλέας Καϊμακλίου, ομάδες που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τελευταίοι είναι οι «πράσινοι» με απολογισμό δύο νίκες και 16 ήττες, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάνε στον αγώνα μετρώντας, σε 17 ματς, πέντε νίκες και 12 ήττες.

ΑΠΟΠ-Ε.Ν. Παραλιμνίου

Κυριακή 5 Μαρτίου – 15:00 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους»

Από αντίθετη πορεία προέρχονται οι δύο ομάδες από την προηγούμενη αγωνιστική, αφού η Ε.Ν. Παραλιμνίου κέρδισε στον πόντο (104-103 την Payabl. EKA ΑΕΛ BC), ενώ ο ΑΠΟΠ έχασε στον πόντο (82-81 από την ΕΘΑ). Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν σε 8η και 9η θέση έχοντας από 23 βαθμούς, με απολογισμό σε 18 αγώνες, πέντε νίκες και 13 ήττες.

Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ

Κυριακή 5 Μαρτίου – 16:00 / «Κώστας Παπαέλληνας»

To ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στον Στρόβολο όπου θα ανταγωνιστούν δύο από τις ομάδες των πάνω διαζωμάτων, με τον Κεραυνός να υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν δώσει μέχρις στιγμής 16 αγώνες και πήραν 15 νίκες, ενώ δέχθηκαν μία ήττα. Από την πλευρά τους οι «γαλαζοκίτρινοι» σε 18 αγώνες κέρδισαν 14 ροζ φύλλα και ηττήθηκαν τέσσερις φορές.

Payabl. EKA ΑΕΛ BC-Πετρολίνα ΑΕΚ

Κυριακή 5 Μαρτίου – 19:00 / «Νίκος Σολωμονίδης»

Ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι προμηνύεται στη Λεμεσό, με την Payabl. EKA ΑΕΛ BC να φιλοξενεί την Πετρολίνα ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να επιζητούν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τους «κιτρινοπράσινους» να δώσουν συνέχεια. Η Πετρολίνα ΑΕΚ έχει απολογισμό, σε 17 αγώνες, 13 νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν – σε 18 παιχνίδια – 10 νίκες και οκτώ ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ