aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΕΛ: «Διεκπεραιώθηκε κάθε ασάφεια ή παρεξήγηση για τον Τίγκα»

ΑΕΛ: «Διεκπεραιώθηκε κάθε ασάφεια ή παρεξήγηση για τον Τίγκα»

Με ανακοίνωσή της η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Κεραυνό για την απόκτηση του Στέφανου Τίγκα. Όπως αναφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι, διεκπεραιώθηκε κάθε ασάφεια ή παρεξήγηση ανάμεσα στα δύο σωματεία μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και εποικοδομητικού διαλόγου:

«Καταρχάς, ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπήρξε κανένα ζήτημα ή διένεξη με την ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου.

Η ομάδα μας μετά από διαβούλευση με τον Κεραυνού Στροβόλου διεκπεραίωσε κάθε ασάφεια ή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε για το θέμα του νεαρού καλαθοσφαιριστή Στέφανου Τίγκα, μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και εποικοδομητικού διαλόγου.

Ως εκ τούτου, ο νεαρός καλαθοσφαιριστής Στέφανος Τίγκας θα αγωνιστεί στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τον Κεραυνό Στροβόλου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Κεραυνού Στροβόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Πάρι Παπαέλληνα και επιβεβαιώνουμε για ακόμα μια φορά τις πολύ καλές και φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ