aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Νέα | Αθλητικές Ειδήσεις ΜπάσκετΜπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη Κύπρο20 με 25 Ιουλίου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών Γυναικών στην Λευκωσία

20 με 25 Ιουλίου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών Γυναικών στην Λευκωσία

Mε ανακοίνωση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών Γυναικών θα διεξαχθεί στις 20 με 25 Ιουλίου στην Λευκωσία

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2020 στη Λευκωσία, ωστόσο λόγω της έξαρσης της πανδημίας αυτό δεν έγινε.

Έπειτα μεταφέρθηκε στις 14-20 Ιουνίου 2021, με την FIBA ωστόσο να ανακοινώνει πως η διοργάνωση θα μεταφερθεί στις 20-25 Ιουλίου 2021, η οποία αποτελεί την οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού.

Θυμίζουμε πως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών, θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στη Λευκωσία.

Ήδη οι προεργασίες για την συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών στην διοργάνωση έχουν ξεκινήσει, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην έδρα της για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, με στόχο την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ