Μία γεμάτη μπασκετική βραδιά περιμένει όσους θα βρίσκονται στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», σήμερα το απόγευμα. Εκπλήξεις, μουσική, θέαμα, τρίποντα και διασκέδαση για 90 λεπτά υπόσχονται οι συμμετέχοντες στο 10ο ΟΠΑΠ All Star Game.
Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00 και από εκείνη την ώρα θα βρίσκεται στο γήπεδο Άγιος Βασίλης που θα δίνει δώρα σε όλους τους μικρούς φίλους της καλαθοσφαίρισης. Μία από τις ξεχωριστές εκπλήξεις της εκδήλωσης είναι η παρουσία δύο Θρύλων του μπάσκετ στην εκδήλωση, του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Χόρχε Γκαρμπαχόσα.
Θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός τριπόντων.