aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBA"ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΤΟΝ KOBE"

“ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΤΟΝ KOBE”

Ο Kevin Durant αντιμετώπισε για τελευταία φορά τον Kobe Bryant και δεν έκρυψε το στόχο που είχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι: ήθελε να τον διαλύσει!

Ο Kobe Bryant έπαιξε τα ξημερώματα της Τρίτης τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του στο ΝΒΑ. Η Thunder του αφιέρωσε ένα ξεχωριστό video, με τον προπονητή του στο γυμνάσιο να μιλάει για τον “Black Mamba”, ο οποίος αποθεώθηκε από ένα κοινό που έμαθε να τον “μισεί”. Ο Kevin Durant και o Russell Westbrook του χάρισαν ένα βιβλίο που περιείχε ένα προσωπικό μήνυμα από όλους τους παίκτες της Thunder. Ωραία όλα αυτά, αλλά μέσα στο γήπεδο ο Kevin Durant δεν χάριζε κάστανα!

Ο “K.D.” πέτυχε 34 πόντους στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Bryant, επέκτεινε το σερί του με 20+ πόντους στα 64 παιχνίδια και όπως εξήγησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ήταν αποφασισμένος να κάνει δύσκολο το βράδυ για τον σούπερ σταρ των Lakers. “Όταν ο Michael Jordan ήταν να αποσυρθεί, θυμάμαι ότι ο Kobe δεν ήταν χαλαρός απέναντι του. Αυτό ήταν το μόνο που σκεφτόμουν. Προσπαθούσα να τον διαλύσω σε κάθε ευκαιρία που έβρισκα” τόνισε ο Durant.

Κάθε φορά που είχα τη μπάλα, μου έλεγε: έλα να δούμε τι μπορείς να κάνεις. Αυτό δείχνει τι είδους παίκτης είναι, πόσο ανταγωνιστικός είναι. Απλά ήθελα να παίξω εναντίον του άλλη μία, τελευταία φορά” υπογράμμισε ο “K.D.”, που σύμφωνα με το Elias Sports Bureau είναι ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο από τον Bryant στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι άλλοι τέσσερις είναι ο LeBron James, ο Allen Iverson, o Karl Malone και ο Gary Payton.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ