aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Η αποζημίωση του Καλάθη από τη Μπαρτσελόνα, το μεγάλο αγκάθι για την αποδέσμευσή του

«Η αποζημίωση του Καλάθη από τη Μπαρτσελόνα, το μεγάλο αγκάθι για την αποδέσμευσή του

Μόνο εύκολη δεν είναι η αποδέσμευση του Νικ Καλάθη από την Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα θα πρέπει να λάβει μεγάλη αποζημίωση.

Την ώρα που ο 33χρονος πλέι μέικερ αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους (και) του Παναθηναϊκού ενόψει του νέου σχεδιασμού της ομάδας, μόνο… εύκολη και γρήγορη δεν θα είναι η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα!

Όπως ανέφερε η ισπανική «Sport» που ασχολείται με τα θέματα των «μπλαουγκράνα», η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να… βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποζημιώσει τον Νικ Καλάθη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς για έναν ακόμη χρόνο.

Μάλιστα βάζει στο τραπέζι και το… χειρότερο σενάριο αναφορικά με την υπόθεση της παραμονή τους ή όχι, εξηγώντας ότι υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει στην ομάδα σε περίπτωση που δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» της αποδέσμευσής του. Για την ακρίβεια να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να μην… παίζει καθώς έχει αποκτηθεί ήδη ο Τόμας Σατοράνσκι ενώ υπάρχουν για την ίδια θέση και οι Λαπροβίτολα, Γιοκουμπάιτις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ