aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΓια διπλό… ηρεμίας στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός

Για διπλό… ηρεμίας στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός

Νίκη… ηρεμίας αναζητά στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (20:00 Novasports Prime), που είναι η πρώτη από τις δύο εκτός έδρας υποχρεώσεις του στην 3η φετινή διαβολοβδομάδα.

Το «τριφύλλι» ψάχνει το πρώτο διπλό του στην τρέχουσα διοργάνωση, αφού ηττήθηκε και στις 5 προηγούμενες εξορμήσεις του. Την περασμένη εβδομάδα υπέστη 3η σερί ήττα (72-74 εντός) από την Ούνιξ Καζάν του Μάριο Χεζόνια, με συνέπεια να υποχωρήσει στο 2-7.

Όπως είναι λογικό, οι «πράσινοι» βυθίστηκαν στην εσωστρέφεια, αφού βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ακολούθησε πάντως μια επιβλητική εμφάνιση και μια άνετη νίκη στη Stoiximan Basket League, 100-75 την ΑΕΚ το Σάββατο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε στην Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ