aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Νέα | Αθλητικές Ειδήσεις ΜπάσκετΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΞύλο στη Νίκαια μεταξύ παικτών και οπαδών!

Ξύλο στη Νίκαια μεταξύ παικτών και οπαδών!

Τρομερό ξύλο στο κλειστό της Νίκαιας, μετά τον αγώνα Ιωνικός-Πανιώνιος, αφού οπαδοί των Νικαιωτών και παίκτες του Πανιωνιού ήρθαν στα χέρια.

Η κατάσταση μύριζε από νωρίς… μπαρούτι στη Νίκαια, αφού περίπου 100 οπαδοί του Πανιωνίου μπήκαν με «ντου» στο γήπεδο για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Οι Νεοσμυρνιώτες απομακρύνθηκαν, αλλά τελικά επεισόδια έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Ιωνικό, αλλά σε συνδυασμό με την ήττα του Αμύντα, πήρε την άνοδο για την Α2′. Οι παίκτες του Πανιωνίου έμαθαν στα αποδυτήρια για την ήττα του Αμύντα, πανηγύρισαν έντονα και επέστρεψαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν και με τους λιγοστούς φίλους του Πανιωνίου που βρίσκονταν στο κλειστό.

Αυτό «εξόργισε» τον κόσμο του Ιωνικού, ο οποίος αντέδρασε και ήρθε στα χέρια με παίκτες του Πανιωνίου. Ακολούθησε πολύ ξύλο, στα επόμενα λεπτά, μέχρι η κατάσταση να ηρεμήσει με την παρέμβαση της  αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση… άναψε, όταν οπαδοί του Ιωνικού επιτέθηκαν φραστικά σε μερίδα φίλων του Πανιωνίου. Μεταξύ αυτών ήταν και η μητέρα του παίκτη του Πανιωνίου, Κανέλλου Γαρμπή. Οι παίκτες των Νεοσμυρνιωτών αντέδρασαν έντονα, καθώς νόμιζαν πως έγινε κίνηση για να την χτυπήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ