aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαναθηναϊκός: Οριστικό όχι από Χεζόνια

Παναθηναϊκός: Οριστικό όχι από Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια απάντησε αρνητικά στην πρόταση παραμονής του Παναθηναϊκού, με τον Κροάτη όπως φαίνεται να συνεχίζει αλλού την καριέρα του.

Το «Τριφύλλι» κατέθεσε την τελική πρόταση στον Χεζόνια, ωστόσο, ο Κροάτης απάντησε αρνητικά και όπως φαίνεται θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές εδώ και μέρες, με στόχο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο Κροάτης αστέρας να παραμείνει στο Τριφύλλι. Πριν από περίπου δέκα ημέρες οι Πράσινοι κατέθεσαν στην πλευρά του παίκτη συγκεκριμένη πρόταση και του ζήτησαν να μείνει στην ομάδα. Η συνολική προσφορά της ΚΑΕ στον Χεζόνια άγγιζε τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, ενώ θα αναλάμβανε να πληρώσει και τις 400.000 ευρώ για το buy out στη συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του Χεζόνια επικοινώνησε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και την ενημέρωσε για το οριστικό όχι. Έτσι, ο Κροάτης μένει ελεύθερος και αναμένεται να δούμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ