aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Βόβορα μέχρι το τέλος της σεζόν - «Δύσκολη και μεγάλη πρόκληση»

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Βόβορα μέχρι το τέλος της σεζόν – «Δύσκολη και μεγάλη πρόκληση»

Την επιστροφή του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ξανά μετά από 15 μήνες και μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα (14/04) η «πράσινη» ΚΑΕ.

Με τον 45χρονο κόουτς να έχει στο πλευρό τους ως συνεργάτες τους Χρήστο Σερέλη, Θανάση Γιαπλέ και Ισίδωρο Κουτσό και να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις έτοιμος για λίγα λόγια και αρκετή δουλειά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ