aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ«Αιώνιο» ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου

«Αιώνιο» ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου

Για τέταρτη σερί σεζόν, οι «αιώνιοι» θα ανταμώσουν πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρια της Δευτέρας (28/11) στα γραφεία της ΕΟΚ ανέδειξε «αιώνια» μάχη στο ΣΕΦ, στις 15/1.

Η ομάδα που θα βγει νικήτρια από τη «μάχη» θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και εκεί θα αντιμετωπίσει όποιον… επιβιώσει από το παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ημέρα.

Aξίζει να σημειωθεί πως, σε διάστημα 22 ημερών, θα έχουμε τρία ελληνικά… clasico. Συγκεκριμένα, στις 6/1 θα έχουμε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods στο ΣΕΦ για την Euroleague. Στις 15/1 θα διεξαχθεί το ίδιο ματς για το Κύπελλο και στις 28/1 θα είναι η σειρά των «πρασίνων» να φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό, για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Τη στιγμή που οι «αιώνιοι» θα μάχονται για την πρόκριση, Άρης και ΑΕΚ θα διεκδικούν την επιστροφή τους σε τελικό. Η ΑΕΚ δεν έχει παρουσία σε τελικό από τη σεζόν 2000/2001, ενώ πιο πρόσφατη ανάμνηση έχει ο Άρης που είχε παίξει με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του 2014.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ