aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤTurbo η Εθνική, έβγαλε… γούστα!

Turbo η Εθνική, έβγαλε… γούστα!

Άψογη στα αποκαλυπτήριά της στην Πάτρα η Εθνική. Η «επίσημη αγαπημένη» δεν άφησε… στιγμή το πόδι από το γκάζι και διέλυσε την ούτως ή άλλως αδύναμη Ρουμανία με το εντυπωσιακό 106-48. Οι παίκτες του Μίσσα ξεδίπλωσαν στο παρκέ του «Δημήτρης Τόφαλος» όλες τις αρετές τους. Με άμυνα από ατσάλι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με «σκεπτόμενο» μπάσκετ, με μπόλικο τρέξιμο στον αιφνιδιασμό, με ωραίες συνεργασίες, με ευστοχία (13/20 τρίποντα) και διάθεση, έδειξαν… πολύ ωραία πράγματα και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Πρώτος σκόρερ για την Ελλάδα ο Παπανικολάου με 17 πόντους (4/5 τρίποντα), 14 έβαλε στην επανεμφάνισή του ο Παππάς, 12 ο Παπαπέτρου, 11 ο Πρίντεζης, από 9 οι Καλάθης (7ρ., 5 ασίστ), Σλούκας, Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον τελευταίο να προσφέρει… απλόχερα θέαμα με το εντυπωσιακό παιχνίδι του πάνω από τη στεφάνη, «κέρβερος» ο Παπαγιάννης κάτω από τη ρακέτα (8 πόντους, 3 μπλοκ). Εκτός 12άδας έμειναν οι Μήτογλου, Λαρεντζάκης, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο τραυματίας Γιάννης Αντετοκούνμπο. Επόμενο φιλικό, ξανά στην αχαϊκή πρωτεύουσα, το βράδυ της Τρίτης (21:00) κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ